Home |
Print
Hovedkontor · Persolit Entreprenørfirma A/S · Lindøalléen 103 · 5330 Munkebo · Tlf.: 6597 4450 · Fax: 6597 6780 · persolit@persolit.dk (fakturaer mailes til faktura@persolit.dk)
Nyheder
01/01

20-09-2018

To nye MAN lastbiler til Aabenraa

Stilladsaktiviteterne har udviklet sig meget positivt for vores afdeling i Aabenraa og for at understøtte den flotte udvikling, har vi investeret i mere stilladsmateriel og to helt nye MAN lastbiler.

Samlet set råder vores afdeling nu over 5 lastbiler, som kan tilsikre, at vi kan indfri vores kunders efterspørgsel på stilladsydelser.

De nye lastbiler er udstyret med 8 tons/meter kraner, så aflæsning og håndtering af det tunge materiel kan foregå ergonomisk korrekt, sikkert og effektivt.

Designet af ladene er specielt tilrettet Persolits ønsker, så mængde og placering af stilladsmateriel er optimalt i forhold til transport og aflæsning.

Med investeringen er vi godt rustet til at imødekomme vores kunders forespørgsler på industri – og facadestilladser. Så med vores 8 til 10 montører, står vi klar til alle udfordringer. Skal der bruges ekstra mandskab, kan der altid trækkes på mandskab fra hovedafdelingen i Fredericia.